Over Nes71

Wij, Ari en Sanne zijn in 2017 in de Planetenbuurt in Haarlem komen wonen. Een super leuke buurt, maar we misten een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Toen we hoorden dat het pand tegenover de bakker te koop stond, zagen we dat als dé kans om een koffietentje te starten.

Nes71 heeft als doel de mensen uit de Planetenbuurt samen te brengen. Met de beste koffie, gemaakt door opgeleide barista’s en verse producten, streven we ernaar dat de buurtbewoners elkaar hier kunnen ontmoeten en beter kunnen leren kennen.

De buurtfunctie staat voor ons hoog in het vaandel en we zullen er dan ook alles aan doen om dit zo goed mogelijk tot stand te laten komen. Wij geloven erin dat Nes71 een fijne ontmoetingsplek is voor zowel jong als oud.

Iedereen is welkom om hier te komen werken, ontbijten, lunchen, wegdromen en uiteraard om te genieten van de lekkerste koffietjes en taartjes. Het team van Nes71 staat zeven dagen in de week klaar om jou met open armen te ontvangen.

Maandag tot donderdag van 08:30 tot 17:00 uur

Vrijdag van 08:30 tot 18:00

Zaterdag van 09:00 tot 18:00

Zondag 12:00 tot 18:00 uur

De producten waar we mee werken zijn met veel zorg en aandacht gekozen. Alle producten bij Nes71 hebben dan ook een eigen verhaal en oorsprong. Deze verhalen zijn binnenkort op onze website terug te vinden.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en weten vanaf wanneer je kunt komen genieten van onze heerlijke koffie, taartjes, ontbijt en lunch? Volg ons op Facebook en/of Instagram.

Tot snel bij Nes71!

023-2026124